Individuele retraite

Heb je behoefte aan een kort verblijf voor jezelf of met een metgezel? Is de tijd rijp voor een time-out, zingeving, bezinning of ruimte voor een levensvraag?

In onze ‘Kom tot jezelf plek’ Het Haventje kun je terecht voor een retraite voor 1-2 personen in Zoetermeer. Zeer goed bereikbaar met OV, fiets of auto.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan waarin we jouw wensen en onze mogelijkheden onderzoeken voor een zinvol en prettig verblijf, ook wat maaltijden betreft.

Wij bieden een rustig gelegen 2-kamerappartement aan, aangebouwd tegen ons huis, met 2 eigen ingangen. Op de begane grond een slaapkamer (9 m2) met 1-persoonsbed en werkplek met zicht op de sloot. Waarnaast een luxe badkamer (6 m2) met ligbad + douche. Een trap brengt je vanuit die slaapkamer naar het souterrain (15m2) dat een keukentje met eettafel bevat, een comfortabele 2-persoons bedbank, een raam en een deur naar de grote vlonder op het zuiden. Hier is ook een buitendouche met warm water.

Op het kleine terras (naast de badkamer) met prachtig uitzicht en de 2 m lager gelegen vlonder aan het water waan je je echt in een andere wereld. Een heerlijke rustige plek!

Het Haventje bevindt zich op loopafstand van het prachtige Noord-AA gebied en winkelcentrum De Leyeoaelcns. Mooie natuurgebieden, wellness centra, steden als Den Haag, Leiden, Gouda, Delft en Rotterdam zijn met fiets of openbaar vervoer goed te bereiken. De randstadrail 3 rijdt op de dijk aan de overkant van het water en station de Leyens is op twee minuten lopen.

Wil je in je retraite je relatie met jezelf of met je metgezel verdiepen? Aanvullend en in overleg via mij bij te boeken:

Basiskosten: week € 520, midweek € 390, weekend  € 280.
Het hele perceel, incl. tuin houden wij rook- en drugsvrij.

Meer informatie of een retraite boeken? Neem contact met ons op.